Az új koreai csoda, a Ssangyong Amerikát is megcélozta


Azt kell mondanunk, hogy a koreai gyártmányú autók igen csak felmásztak azon a bizonyos létrán. Ez úgy tűnik, hogy nem igen fog megállni. Példának fel lehet hozni, hogy a Hyundai és a Kia egyre jobb autókat tervez és nem csak a biztonság szempontjából, de a megbízhatóság miatt is. Itt ismét csak megemlíthető példaként a Ssangyong.


Az amerikai piacon még nem annyira törtek be, de szeretnének ezen a helyzeten változtatni és minél előbb terjeszteni akarják az igét az amerikai kontinensen. Ezt még egyelőre csak tervezik, de szinte biztos, hogy az amerikai piac miatt egy másik nevet fognak adni az autónak. Ennek a lépésnek köze van ahhoz, hogy jobban el akarják csábítani az amerikai vevőket és egy jó névvel ez jobban mehet.

Kiterjeszteni a körüket szinte muszáj, mert nem tudnak máskülönben kellő eladást produkálni. Évi háromszázezret szeretnének eladni 2016-ra. Ezt a részleget egyébként nagyrészt még csak hobbi terepjárók alkotják. Tehát mindenképpen érdemes ezen a nagyszerű ajánlaton elgondolkozni, hogy végül a legjobban járhassunk. Mert igenis érdemes megfontolni a kocsinak a megvételét, ugyanis nagyon szimpatikus és biztonságos járműről van szó.

Lehet, hogy megbánnánk, ha kihagynánk ezt a lehetőséget, amennyiben már elérhető és megvásárolható lesz a Ssangyong, így azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen gondolja át. Lehet, hogy egy olyan fogás lenne, amit nem bánna meg és végül csak is jól jöhet ki az egészből, mert rendelkezni fog egy olyan kocsival amire csak is büszke lehet.