Piacon az elektromos VW Golf


A villanymotoros kiadású Volkswagen Golf itt van, megérkezett, amit már meglehet vásárolni Németországban. Az autó elejében egy 85 kW teljesítménnyel rendelkező 270Nm csúcsnyomatékkal felszerelt villanymotor leledzik. Ami a fogyasztását illeti, azt kell tudnunk róla, hogy 12,7 kilowattóra 100 kilométeren, ami körülbelül 130 és 190 kilométeres távolságot eredményez.

Bővebben: Piacon az elektromos VW Golf

Az új koreai csoda, a Ssangyong Amerikát is megcélozta


Azt kell mondanunk, hogy a koreai gyártmányú autók igen csak felmásztak azon a bizonyos létrán. Ez úgy tűnik, hogy nem igen fog megállni. Példának fel lehet hozni, hogy a Hyundai és a Kia egyre jobb autókat tervez és nem csak a biztonság szempontjából, de a megbízhatóság miatt is. Itt ismét csak megemlíthető példaként a Ssangyong.

Bővebben: Az új koreai csoda, a Ssangyong Amerikát is megcélozta

Jön a Magnit Magyarországra - munkahelyek ezrei szűnnek meg?


magnitFelröppent a hír, hogy elképesztően nagy orosz cég jön Magyarországra - munkahelyek ezrei szűnnek meg, ezért utána jártunk, hogy mi van a hír mögött. Az mindenki előtt ismert tény, hogy hazánkban- közfoglalkoztatottság ide, vagy oda-, még mindig nagyon magas a munkanélküliség, ezért nem véletlen, hogy a magyar dolgozók, akik még rendelkeznek munkával, minden hírre felkapják a fejüket, és kiértékelik, hogy vajon rájuk veszélyes lehet-e, ha ez, vagy az történik. Természetesen a címbe szereplő hír elsősorban a szakmabelieket érinti, azaz a kamion vezetőket. Számukra ténylegesen húsba vágók lehetnek azok a következmények, amelyek egy ilyen méretű cég hazai letelepedésének velejárói lehetnek.

Bővebben: Jön a Magnit Magyarországra - munkahelyek ezrei szűnnek meg?